مشاوره حقوقی رایگان - ماده11 قانون آیین دادرسی

سلام وقت بخیر بنده از تبریز یک خودرو خریدم بعد از یک هفته با توجه به نظر کارشناسی متوجه شدم سقف
خودرو تعویض شده که با شکایت از فروشنده رفتم
تبریز و پس از پیگیری های زیاد پولم را پس گرفتم
حال فروشنده برای انتقام از بنده به دروغ در دو دادگاه
شکایت واهی مبنی به تهمت سرقت فحاشی نمود که هر دو دادگاه باتوجه به اینکه ایشان مدارکی برای اثبات
نداشت رد دعوای شد حال ایشان موجود در شواری حل اختلاف باز یک شکایت دیگر طرح کرد باتوجه به اینکه بنده درکرج هستم آیا میتوانم لایحه درخواست ماده 11آیین دادرسی بکنم چون واقعا برایم سخت و هزینه آور است تا به تبریز بروم چون ایشان فقط قصد آزار و اذیت بنده را دارد ممنونم و با تشکر

پاسخ ها :

احمد باقری

جناب آقای احمد باقری :

با سلام کاربر گرامی اولاً شما در سوال خود مشخص نکردین که عنوان شکایت و دعوای طرف شما چه چیزی می باشد، بله درست است چنانچه دعوای حقوقی علیه شما مطرح شود طبق ماده 11 قانون آئین دادرسی مدنی باید در حوزه قضایی و اقامتگاه خوانده(شما) طرح دعوی بشود لیکن مشخص نیست شاید به عنوان شکایت کیفری که ادعا دارد در تبریز صورت گرفته و در محل وقوع جرم شکایت خود را مطرح نموده و یا در دعاوی حقوقی نیز این اصل اقامتگاه خوانده استثناعاتی دارد که شاید بابت یکی از آن موارد مورد نظر طرف دعوای شما بوده و نتیجتاً در محل سکونت خودش دعوی خود را مطرح نموده است لذا توصیه میشود در اینخصوص به احدی از همکاران وکالت مطالعه پرونده موصوف اعطاء نمائید تا با مطالعه پرونده چنانچه دعوی موصوف مشکل صلاحیت محلی و ذاتی داشته باشد ضمن گوشزد نمودن آن از اذیت و هزینه های اضافی خودداری شود. در اینخصوص با توجه به اینکه محل کار و دفتر وکالت اینجانب در تبریز واقع است هر گونه کاری از دسته اینجانب بر آید مضایقه نخواهم کرد. موید باشید.

یک وکیل

با سلام بله می توانید دادگاه صلاحیت دار محل اقامتگاه شماست البته اگر دادخواست حقوقی باشد اما اگر شکایت کیفری است محل وقوع جرم صالح به رسیدگی است.

یک وکیل

سلام" پیشنهاد می کنم چنانچه در سامانه ثنا (ابلاغ الکترونیکی قضایی) ثبت نام ننموده اید هر چه سریعتر در این سامانه ثبت نام نمائید تا هم دعاوی که به طرفیت شما اقامه می شود برخط و آنلاین از وقوع آن مطلع شوید و هم دعاوی مذکور بر طبق صلاحیت محلی ( نشانی اقامتگاه شما) دادگاهها پذیرش گردد . ضمن اینکه شما وفق قسمت اخیر ماده 515 ق.آ.د.م این حق را خواهید داشت تا بر علیه دعاوی عمدی خواهان که با علم به غیر محق بودن در دعاوی مطروحه اقامه شده از دادگاه صالح مطالبه خسارات نمائید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال شما بلی.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در صورتیکه موضوع دعوی حقوقی باشد و مربوط به اموال غیر منقول از قبیل مطالبه وجه نیز باشد بله اما اگر موضوع کیفریست محل وقوع جرم صالح به رسیدگیست
ابتدا موضوع شکایت از خود را مطرح بفرمایید تا پاسخ دقیق در اینخصوص اعلام گردد