مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر اداره ثبت

خانمی همسرشان به رحمت خدا رفته و فوت نمودند و ایشان ملک آن مرحوم را بابت 100 سکه توقیف نمودند ، حال پس از گذشت 2 سال و پرداخت 1 سکه از فروش موبایلشان می‌خواهند پرونده را در دادگاه خانواده شروع کنند ، آیا برای مختومه کردن پرونده در اداره ثبت نیم عشر تعیین می‌گردد و نیم عشر بر عهده کیست و چه مبلغی می‌شود ؟
اگر نیم عشر بر عهده خانم باشد ، راهی هست تا نیم عشر اداره ثبت پس از ایجاد پرونده در دادگاه خانواده و رای دادگاه از خانم (بعد از فروش منزل) کسب گردد؟

نکته :
- پرونده بایستی در دادگاه شروع گردد و در اداره ثبت قابل اجرا نمی باشد .
- مرحوم فرزند داشتند .

ممنون از وکلای محترم

پاسخ ها :

نیم عشر اداره ثبت نیم عشر مهریه نیم عشر