مشاوره حقوقی رایگان - نیم عشر اداره ثبت

با سلام
بنده 3 چک داشتم با تاریخ 1395
به مبلغ مجموعا یک میلیارد و دویست و پنجاه میلیون تومان در اسفند 99 انها را وکیلم از طریق اداره ثبت به اجرا گذاشت و توقیف اموال صاحب چک را گرفتیم. بعد از 20 روز با متهم به توافق رسیدیم که 300 میلیون بگیرم و رضایت بدم و این اتفاق افتاد
میخواستم ببینم هزینه نیم عشر اداره ثبت چقدر هست؟
چون وکیل از من 62500000 تومان گرفت که به حساب اداره ثبت واریز کنه
امروز جایی خوندم که چون رضایت دادیم تقریبا 2 و نیم درصد عشر باید واریز بشه
میخواستم راهنمایی بفرمایید ببینم کل بدهکاری من به اداره ثبت چقدر بوده لطفا

پاسخ ها :

شراره  صایمیان

شراره صایمیان:

سلام در صورتیکه پرونده در اجرای ثبت به صلح و سازش ختم گردد حقوق اجرایی صرفا دو و نیم درصد محکوم به اخذ خواهد شد