مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه دادگاه

با سلام
بنده پزشک هستم
برای یکی از دستیاران من در مطب ابلاغیه ای از طرف دادگاه ارسال شده که اسم بنده و یکی دیگر از دستیاران من هم در ان ابلاغیه هست. ولی برای خودم که سامانه ثنا هم دارم ابلاغیه ای نیامده
ایا من باید حضور پیدا کنم در دادگاه یا فقط شخصی که برایش ابلاغیه ارسال شده؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

ازطریق سامانه ابلاغ پیگیری مجدددرموردابلاغ بشوید ودرصورت عدم ابلاغ به دفترشعبه مذکورجهت اطلاع بروید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما هم جزء اسامی پرونده باشید قطعاً برای شما نیز ابلاغیه ارسال گردیده است در صورت عدم ارسال حضور به شعبه مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ازطریق سامانه ابلاغ پیگیری مجدددرموردابلاغ بشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق سامانه ثنا پیگیری کنید اگر ابلاغ نداشتید حضورا از شعبه مربوطه پیگیری کنید.