مشاوره حقوقی رایگان - قاچاق کالا

باسلام و عرض ادب
بنده مسافرکش هستم که در منطقه آزاد برای بنده کالایی به عنوان کالای آزاد از نوع نوشابه انرژی زا تحویل دادن که ببرم به شهرستان دیگه که بنده از قاچاق بودن آن بی اطلاع بودم شاهد هم دارم که کالا مال من نبوده و به عنوان کالای آزادت حویل داده شده و بنده را نزدیک به آن شهرستان گرفتند الان 11،100،000 ارزش گذاری شده و ماشین به نام بنده نیست
آیا ماشین مصادره میشه یا نه و جریمه اش چقدر میشه ؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درصورت عدم اطلاع واگاهی واثبات ان جرمی متوجه شمانیست وخودروهم توقیف نمی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عدم اطلاع از قاچاق کالا و ارائه ادله اثباتی در این خصوص نسبت به رفع توقیف خودرو اقدام خواهد شد