مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه

باسلام اینجانب سال 90قطعه زمینی به مساحت پنج هزار متر از یک مالک خریدم به قیمت روز حالا بعدازده سال امور آب اعلام کرده که زمین و خانه احداثی در حریم رودخانه قرار دارد درحالی که زمین زراعی می‌باشد سوال بنده این است که من بعداز گذشت ده سال میتوانم از مالک تقاضای ضرر و زیان نمایم و تکلیف مستغلات و باغ احداثی بنده چیست متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،به صرف ادعای اداره آب نمی توانید از مالک قبلی مطالبه غرامت نمایید،برای کشف حقیقت،باید دادخواست اثبات مالکیت به طرفیت اداره آب و شخص فروشنده ،تقدیم دادگاه نمایید و اگر دادگاه حکم به بی حقی شما بعلت اینکه زمین مذکور تماما در حریم رودخانه می باشد،را صادر،نماید،اونوقت می توانید ثمن‌ معامله و غرامت را به نرخ روز زمین، از فروشنده مطالبه نمایید،