مشاوره حقوقی رایگان - حریم رودخانه

سلام وقتتون بخیر بنده 8ماه پیش سوله ای بامنزلی معامله کردم که پس از مدتی متوجه شدم که منزل در حریم است آیا میتوانم ادعای خسارت کنم ممنون میشم از راهنمایی تون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مفاد قرارداد دارد
بله امکان پذیر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام در صورت عدم علم و آگاهی شما به مطلب فوق حق فسخ و در صورت فریب شما توسط طرف معامله خیار تدلیس برای شما متصور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله البته باید مفاد و شرایط مبایعه‌نامه بررسی گردد

با شرایطی خاص قرارداد قابل فسخ میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید معامله را فسخ کنید ، لیکن برای این امر بدوا باید اظهارنامه ای در این خصوص ارسال نموده و سپس دادخواست تایید فسخ را تنظیم کرده و از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر. چون شما باید قبل از معامله استعلام میکردید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است توافق نامه مورد بررسی قرار گیرد.