مشاوره حقوقی رایگان - پخش عکس و شماره و زدن پیج

سلام من 20 سالمه و دامادمون پارسال اومد به زور توی خونه ما و گوشیمو ازم گرف و تمام اطلاعات شخصی من از ایمیل تا اینستاگرام و عکسام و شمارمو برداشت و هر روز منو تهدید ب پخش اونا میکرد چندین بار شماره و عکس من رو توی پیج خودش استوری کرد ب اسم شماره این بدکاره و ابروی منو برد و بعد ی پیج ب اسم من زد و دوستای خودش رو فالو کرد همه مدارک موجوده و حالا هم میگه تو با حرف زدن با یکی از دوستای من ابروی منو میبری و ازم طرح شکایت کرده با این حرف منم ازش شکایت کردم بخاطر پخش عکس و شماره من ب نظرتون ایشون میتونه چون من با دوستش حرف میزنم ازم شکایت کنه؟؟
من هیچ اسیبی ب زندگی ایشون نزدم و حتی اسم ایشونم نیاوردم
ولی ایشون ابروی منو برده و سری اخر ب قصد کشتن من با قمه وارد خونمون شده ب زور

لطفا جواب بدید و راهنمایی کنید امکانش هس من ب خاطر ارتباط معمولی و دوست معمولی بودن با دوست ایشون متهم بشم؟؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای از ایشان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت عکس و فیلم های خصوصی شما را بدون اذن و اجازه شما در فضای مجازی منتشر می نماید می‌تواند علیه وی به عنوان انتشار عکسهای خصوصی که جزو مصادیق جرایم رایانه‌ای محسوب می‌شود شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید از طریق دادسرای جرایم رایانه ای از ایشان شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دادسرای جرایم رایانه ای شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عکس و فیلم های خصوصی شما را بدون اذن و اجازه شما در فضای مجازی منتشر می نماید می‌تواند علیه وی به عنوان انتشار عکسهای خصوصی که جزو مصادیق جرایم رایانه‌ای محسوب می‌شود شکایت نمایید