مشاوره حقوقی رایگان - یک کسی یواشکی از مادرم عکس گرفته و پخش کرده ایا میتواند پیداکرد چه کسی عکس را پخش کرده؟

با سلام م. هستم اقا من سوال داشتم بکی از فامیل یواشکی عکس برهنه مادر منو گرفته و پخشش کرده میخوام بدونم اگه برم شکایت کنم پلیس فتا که فردا میخوایم شکایت کنیم آیا پلیس فتا میتونه آن شخصی که عکس گرفته و عکس از گوشیش پخش شده را پیداش کنه یا نه؟ ما خودمونم به چندفنرشون مشکوکیم و شماره اون چند نفرو بدیم میتونن پیداکنن اون شخصی که عکسا پخش کرده توروخدا کمک کنید پای ابرو وسطه گفتم اگه پیدانشه و مجازات نشه سر ابرو یا خودمو میکشم یا خودمو ننمو باهم کمک کنید راهنما کنید لطفا چکارکنم؟؟

پاسخ ها :

پخش عکس برهنه دیگران پخش عکس شخصی دیگران