مشاوره حقوقی رایگان - منظور از مجدد در دادگاه تجدید نظر ثبت شد چیست

وقت نظارت داشته‌است در تجدید نظر ولی در همون تاریخ پیام اومد که پرونده مجددا ثبت شد؟

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

فرصت دوباره ای برای بررسی دادگاه بدون نیاز به حضور شما تعیین شده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقت نظارت به وقتی گفته می‌شود که به صورت احتیاطی جهت پیگیری پرونده و روند قضایی انجام میگرددومربوط به دفتر شعبه است