مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام و درود ، وقت بخیر،ممنون میشم اگر کاملا واضح و روشن پاسخ بدین، من در طبقه اول زندگی میکنم و همسایگان ط2 و 3پمپ اب در پارکینگ که دیوار مشترک با ما دارد نصب کردن و با وجود اخطار های زیاد هیچ اقدامی برای رفع صدا انجام نمیدن و قطع و وصلی های متوالی و مستمر24 ساعته حتی خواب شبانه رو از ماگرفته،راهکار برخورد تند و قانونی برای الزام به رفع مزاحمت چیست؟قبلا از راهنمایی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید از طریق مراجع قضایی شکایت کیفری جهت رفع مزاحمت مطرح نماید

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام در صورتی که پمپ اب بعدا نصب گردیده میتوانید شکایت مطرح کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی پیگیری نمایید