مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی و باکرگی

سلام
من حدود دو ماه پیش ازدواج کردم و از رابطه خانمم با یک نفر با خبر بودم و به گفته خودش رابطه داشتند.
با این قضیه کنار اومدم تا اینکه چند وقت پیش عکسشون با 30-40 نفر دیگه هم به دستم رسید.
لخت در کنار هم دراز کشیده بودند.
خانم پرده ارتجاعی دارند و من هم با ایشون رابطه داشتم حدود 10-15 بار
آیا تاریخ اولین رابطه جنسی رو پزشکی قانونی می‌تونه مشخص کنه؟
چون ظاهراً میخوان من رو اولین نفر معرفی کنند.
داریم میریم برای طلاق توافقی

پاسخ ها :

تشخیص زمان اولین رابطه جنسی