مشاوره حقوقی رایگان - اولین رابطه جنسی

سلام چن وقتی هس ک ازدواج کردم و با همسرم هم رابطه کامل دارم
ایشون الان بمن شک کرده ک قبل از ازدواج با کس دیگری تو رابطه بودی یا با خودارضایی بکارتت رو زدی و میگ ازمایشی هست ک اولین زمان دقیق رابطه جنسی رو ک بکارت زده شده مشخص میکنه
و میگ اگ اینطوری باشه زندگیمون ب پایان میرسه
من میخاستم بدونم همچین ازمایشی هست
و اینکه این شک نادرست اگه باعث جدایی بشه میتونه ثابتش کنه چون مدرکی نداره
و اینک من رابطه نداشتم زمان مجردیم
با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیتونه ثابت کنه چون فقط فردای شب زفاف باید این ادعا را می کرد نه بعد از چند ماه و چندین بار نزدیکی کردن.
خیالت راحت باشه ، ولی شما باید محکم باشی و مشکوک حرف نزنی و شکایت اعاده حیثیت کنی البته اگر ایشان شکایت کرد یا نزد اقوام مطرح کرد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به پزشک متخصص مراجعه کنید.
به نظر با توجه به توضیحات ارائه شده زمان اولین رابطه جنسی به صورت دقیق قابل تشخیص نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر چنین چیزی صحت ندارد ،
نگران نباشید و خود را بازیچه ذهن مشکوک ایشان نکنید ، در صورتی که این تهمت ها ادامه دار بود تحت عنوان افترا و هتک حیثیت از ایشان شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

آزمایشات بکارت معمولاً در مدت زمان کوتاهی بعد از انجام نزدیکی قابل تشخیص است اما بعد از گذشت مدت زمان طولانی غیر قابل تشخیص می باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام خیر چنین آزمایشی وجود ندارد بدن انسان از عضله و ماهیچه تشکیل شده است و در خصوص مساله مقاربت جنسی، خصوصا در مورد زن متاهل، چیزی قابل اثبات نیست نگران نباشید. هیچ چیزی بیشتر از 21 روز البته اگر بدن زخم شود قابل تشخیص نیست اگر زخم نشود که با استحمام تمام ادله از بین می رود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قسمت اول سوال می بایست از پزشک زنان سوال نماید ولی قابل تشخیص نمی باشد

ایشان اگر بی دلیل قصد طلاق داشته باشد می بایست تمام حقوق شما را بپردازد