مشاوره حقوقی رایگان - پایان 20 روز از مهلت اعتراض طرف شکایت

با سلام
در پرونده ای در دیوان عدالت اداری حکم به نفع بنده صادر شد و شهرداری در پایان 20 روز مهلت اعتراضی ثبت نکرد برای قطعیت حکم و اجرای حکم چکار باید انجام بدم؟
چه زمانی از پایان مهلت 20 روزه باید مراجعه کنم؟
از طریق دفاتر نمایندگی شعب در شهرستان ها یاحتما باید بروم تهران؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در خواست صدور اجراییه از شعبه مربوطه را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر پرونده شما در دیوان عدالت اداری مطرح و به قطعیت رسیده است باید با در دست داشتن رای قطعی که به شما نیز ابلاغ کرده است به شهرداری منطقه مراجعه و تقاضای اجرای مفاد آن را به نمایید در صورت استنکاف می توانید با مراجعه به شعب دیوان عدالت اداری تقاضای اجرای حکم و ارسال به اجرای احکام دیوان را جهت الزام شهردار منطقه جهت انجام مفاد داد نامه را خواستار شوید