مشاوره حقوقی رایگان - شوهرم که تو دوران عقدیم بلاتکلیفم گذاشته

سلام، خسته‌نباشید. من14‌ماهه‌که عقدم‌ شوهرم منو 6 ماهه بلاتکلیف‌ گذاشته، تلفنامو جواب نمیده و از همه جا بلاکم کرده به‌ خانوادشم‌ میگم‌ به پسرتون بگین تکلیفمو روشن کنه، میگن به ما ربطی نداره، اصلا هم جلو نمیان که عروسی میکنیم یا نه سر یه موضوع الکی بحثمون شده الان کار به اینجاها کشیده‌ شده، تو‌ چندماهم‌ بمن‌ هیچ‌ پولی‌ نداده‌ بود‌ که‌ من‌ بخاطر‌ اینکه از‌ هیچجا نمیتونستم‌ باهاش ارتباط‌ برقرار کنم‌ درخواست نفقه‌ کردم‌که اومد مال3ماهو‌ داد‌ بعدش‌ دیگه‌ کلا‌ قطع‌ ارتباط‌ کرد
من اصلا‌ قصد‌ طلاق ندارم‌ حتی بمن گفتن مهریتو برو اجرا بذار رفتم گذاشتم ولی همه مراحلشو طی نکردم چون نمیخوام‌جدا‌شم دوسش‌ دارم، ولی‌شوهرم‌ یبار‌ بمن‌ گفته‌ تموم‌ شدی‌ برام ولی من نمی‌خوام جدا شیم‌ اونم‌ هیچکاری برا‌ جدایی‌ نمیکنه‌ اصلا‌ نمیدونم‌ قصدش‌ چیه‌ . من یه سوالی داشتم ازتون میشه من اظهارنامه براش بفرستم که من قصد ادامه زندگی باهات دارم برگرده به زندگیمون ادامه بدیم آیا امکان داره من که زوجه هستم این درخواستو براش بفرستم؟ خواهش میکنم راهنماییم کنیم،بعدش باید به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بله شما می‌توانید اظهارنامه بفرستین بعد از ارسال اظهارنامه میتوانید دعوای حقوقی خود را مطرح کنید در صورت راهنمایی تماس بگیرید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله ميتوانيد اظهارنامه بفرستيد همچنين ميتوانيد اقامه دعوا كنيد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله ميتوانيد اظهارنامه بفرستيد همچنين ميتوانيد اقامه دعوا كنيد