مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از شماره همراه

شخصی بابت دیه حادثه غیرعمد سال97درمحل کار دراجرای احکام به من بدهکار و متواری است و هیچ ردی ازش نیست. و تمام مسدودیها علیه اوانجام شده ولی چیزی نداشت.وبا شماره ایرانسل درسال97آگهی زده بود درروزنامه همشهری من ازطریق این آگهی استخدام شدم و دچار حادثه کاری شدم. که محکوم به دیه شد و متواری و با این شماره هم بهش زنگ میزنم هم اکنون یا به کمک واتساپ ،چون هنوز دستش است و فعال وجدیدا فهمیدم که این شماره خودش نیست و به نام کسی است. شماره ملی و نام این شماره راهم درآوردم. حالا میتوانم از صاحب این شماره شکایت کنم به عنوان مطلع جهت یافتن متهم
به علت در اختیار گذاشتن شماره اش به متهم؟ و با چه عنوانی شکایت کنم؟ شکایت جداگانه بکنم یا لایحه بدهم به اجرای احکام؟