مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر حضور یا عدم حضور در اولین جلسه دادگاه مهریه

سلام. خواستم بدونم که تو اولین جلسه دادگاه مهریه همسرم که 500 تا سکه هست بهترین دفاعیه من چی هست ؟ ضمناً هیچ اموالی منقول و غیر منقول ندارم و فقط کارمند رسمی دولت هستم و توانایی گرفتن وکیل ندارم و خیلی نگرانم که قاضی چندتا سکه بعنوان پیش مهریه میگه باید بدی و واقعا هیچی نقدینگی ندارم بخدا .. و اگر بخوام زمان بخرم بهتره تو جلسه اول حاضر باشم یا نرم بهتره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما دادخواست اعسار را مطرح بکنید و لیستی از اموال منقول وغیر منقول خود ارایه دهید امضای دو شاهد هم برای اعسار داشته باشید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دادخواست اعسار دهید و امضای شواهد هم برای اعسار نیاز است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست اعسار بدهید تا مهریه به صورت اقساط پرداخت شود.