مشاوره حقوقی رایگان - سهم سود و ضرر در شراکت

عرض ادب و احترام
بنده 2 سال قبل همراه با برادر خود فروشگاهی را راه اندازی کرده که سرمایه بنده نسبت به برادرم معادل 55 درصد بوده، سود فروشگاه بنا به توافق نصف به نصف تقسیم میشد
حال فروشگاه بزرگتری راه اندازی کردیم که اضاف بر سرمایه فروشگاه قبلی، بنده دو برابر نسبت به سرمایه برادرم هزینه کرده ام
با توجه به اینکه ساعات کاری و نوع کار برابر میباشد عنایت بفرمایید سهم بنده چقدر است
ضمنا برادرم ادعا دارد که مبلغ هزینه شده را از سود مغازه برگرداند و سهم هردو مان نصف به نصف باشد
راهنمایی بفرمایید متشکرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مساله توافقی و به قرارداد بین شما دونفر مربوط میباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نسبت به سرمایه اولیه هر شریک ، شرکا ، در سود و زیان ، سهم خواهد داشت مگر بین شرکا توافقی شده باشد