مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت سهم در شراکت

سلام خداقوت به وکلای زحمتکش و محترم سایت. من و دوستی شراکتا ملکی را پیش خرید کردیم و جداگانه نقد و چک دادیم. حالا پس از اتمام کار چون چکهای شریکم برگشت خورده، سازنده بمن هم ملک تحویل نمیدهد و سهم او را هم بمن نمیفروشد. شریکم هم پشت گوش میاندازد و دارم ضرر میکنم. چه کار حقوقی میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد الزام به ایفای تعهد مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که شراکت نامه مورد مطالعه قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق حقوقی ارائه شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن مبایعه نامه پیش خرید دارد درخواست مشاوره حضوری بدهید تا مبایعه نامه را ببینم

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر حق فسخ در قرارداد قید شده باشد فروشنده میتواند قرارداد را فسخ کند اگر شرط فسخ قید نشده باشد و فروشنده قادر به فسخ قرارداد نباشد شما میتوانید دادخواست الزام به تحویل مبیع علیه ایشان مطرح نمایید و عدم پرداخت بخشی از ثمن معامله عذر موجه ای بر عدم تحویل مبیع محسوب نمی شود مطابق قانون فروشنده باید آپارتمان را تحویل دهد و برای دریافت مطالبات خود علیه شریک شما طرح ادعا نماید لذا دقت نظر بیشتری داشته باشید که آیا در قرارداد حق فسخ و شرط فسخ قید شده است یا خیر خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مشارکت مدنی به این شما وجود دارد می توانید بر اساس بندهای تعهدات قراردادی علیه شریکتان دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است و باید مبایعه نامه مذکور مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست الزام به ایفای تعهد برعلیه فروشنده مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر حقوقی باید بررسی، شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثال شما بسیار پلی می باشد حتما از مشاوره حضوری استفاده نمایید