مشاوره حقوقی رایگان - اثبات واقعیت و رو کردن شهادت شاهدین دروغ

با سلام و خسته نباشید من تونستم با راهنمایی شما عزیزان وکیلم رو عزل کنم بدون دردسر و ناراحتی و درخواست تجدید نظر کردم
ولی متهمین شکایتی کذب بر علیه ام کرده اند و دو شاهد دروغین نیز آورده و به دروغ بقران قسم خورده اند و متاسفانه خود زنی کرده و گواهی پزشکی قانونی آورده اند حال من چگونه میتوانم حقیقت را ثابت کنم من فقط یک شاهد دارم که دروقت آمدن 110 به کلانتری نیز آمد و گفته های مرا تایید کرد و مامور نیز نوشته و اینکه متهمین در اظهاراتشون در پرونده قبلی یکیش گفته به پدرم فحش داد و من رفتم با مشت بصورتش زدم و دیگری گفته با ماشینمان تصادف کرده بخاطر اون درگیر شدیم در حالی که من در حال پارک ماشینم بودم که ایشون در حالت عادی نبودن و به من توهین و فحش دادن منم فقط گفتم ننه ات هست و با این کلمه برادر بزگتر آمد و مرا کشان کشان از ماشین پیاده کردو زدند و ماشینم را تخریب کردن و بهم فحش دادند لطفا راهنماییم کنید تا بتوانم حقیقت رو به قاضی ثابت کنم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید یک لایحه دفاعیه قوی تنظیم نمایید و همین موارد را در لایحه ذکر نمایید و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک اثباتی و دفاعیات مناسب را ارائه نمایید