مشاوره حقوقی رایگان - جرح شهود

با سلام در درگیری با همسایه روبرو طرف مقابل دو شاهد آورده که اصلا در درگیری حضور نداشته اند چطور می توانم از شاهدان شکایت کنم و چیزهای لازم برای جرح شهود چیست آیا امکان اثبات وجودارد ایا درخواست جرح شهود باعث می شود که قاضی به صورت جداگانه از شاهدان بازجویی کند چون در سری قبل از همه شاهدان با هم سوال پرسید و همه از روی جواب هم کپی می کردند و برخلاف مقررات بود به نظر من

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

گاها شهادت صرفا استماع می گردد ودر صورت نداشتن شرایط مورد توجه قرار نمی گیرد موارد ذکر شده را اعلام نمایید شما نیز شهود معارض تعرفه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید دفاعیات خود را در شعبه مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دفاعیات خود را نزد قاضی مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نزد دادگاه مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شکوائیه کیفری شهادت کذب مطرح نمایید و
و با توجه به گذشت جلسه شهادت شهود ، اصولا امکان جرح شاهد امکان
ندارد مگر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شهادت شهود باید جداگانه و بعد از قسم خوردن باشد شما میتوانید این درخواست را داشته باشید و اگر شهود در حین درگیری نبوده اند میتوانید به عنوان شهادت کذب شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

عدم حضور انها در زمان درگیری رامیتوانید مطرح نمایید همچنین یکنواخت بودن شهادت شهود وعدم رعایت استماع شهادت