مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه خانواده

با سلام خدمت سروران عزيز و بزرگواری که کمک میکنن در رسیدن به حق واقعی افراد

من سال 95 با دختری غریبه در ازدواج کردم که متاسفانه بعد از شب عروسی بهانه تراشی و بعد از کش مکش نهایت از سال 96 شروع به شکایت های دروغین نسبت به من شد تا نتونم دادگاه حضور داشته باشم برای رفع اتهام و چون شهرستان هستن و من تهران بودم و تمامی زندگی من رو یک شبه به تاراج رفت در بدترین شرایط اقتصادی قرار گرفتم، در مجموع سال 98 تونست طلاق غیابی بگیره ولی هنوز من پرونده دارم که یکیش فضای مجازی هستش که با حیله گری و نبود من من رو متهم کرده و محکم به حبس و جریمه هستم و ممنوع الخروج و مسدود بودن حساب‌های بانکیم هست آیا الان برای ممنوع الخروج بودن و رفع مسدودی حساب هام ممنونم اقدام کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
سوالات شما مبهم است.اما برای رفع حساب از مرجع مسدود کننده پیگیری نمایید