مشاوره حقوقی رایگان - اقدام به قتل

سلام وقت بخیر.
در حین رانندگی شخصی که از قبل با من دشمنی دارد عمدا به آینه بغل خودروی من زد و آن را شکست و همچنان به برخوردش ادامه داد و قصد داشت مرا از جاده منحرف کند که خوشبختانه توانستم خودرو را کنترل کرده و متوقف شوم. صورت جلسه ای در کلانتری نوشته شد. بنظر من این اقدام به قتل بود. چگونه باید اقدام کنم که ترتیب اثر داده شود؟
لازم به ذکر است که در این مدت چندماه آزار واذیت ها و مزاحمت‌های زیادی از این آقا داشتم که اکثرا شکایت کردم که بعضی نتیجه داشت و بعضی نه. از جمله این آزارها تصرف ملک، برداشتن اموال از آن ملک، توهین و فحاشی در معابر بود.
بنده خانمی مطلقه هستم که به سختی زندگی خود و دختر 8ساله ام را تأمین میکنم این بشر به خاطر اینکه حاضر نشدم با او صیغه شوم با بنده دشمنی می‌کند. پول وکیل گرفتن ندارم خواهشاً مرا راهنمایی کنید چگونه از شر او راحت شوم. امانم را بریده زندگی ام جهنم شده.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضائی مراجعه کرده و شکات مزاحمت و شروع به قتل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدارک و مستندات شما جهت اظهار نظر دقیق باید بررسی گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به استناد شهود و دوربین های اطراف محل حادثه شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا شکایت کنید مبنی بر مزاحمت و شروع به قتل و در خصوص سلیر ابهامات نیازمند گفتگو بیشتر است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید.