مشاوره حقوقی رایگان - پیدا شدن والدین حقیقی فرزند خوانده

سلام . اگر والدین حقیقی فرزند خوانده پیدا بشه اون شخص به طور خودکار از انحصار وراثت حذف میشه یا نه؟ ما دعوی نفی نسب داریم و والدین واقعی شخصی که در خانواده ما هست رو هم پیدا کردیم . آیا از این راه میشه به عنوان ادله برای اثبات نفی نسب استفاده کرد؟ متاسفانه قاضی به هیچ وجه راضی به درخواست آزمایش دی ان ای و پزشکی قانونی نیست مجبوریم به دیوان عالی ارجاع بدیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر اسم فرزند خوانده ، در شناسنامه پدر و مادر غیرواقعی ، ثبت شده باشد ، حتما شما باید دادخواست نفی نسب ( و نه نفی ولد ) را به طرفیت فرزند خوانده و پدر و مادر حقیقی ایشان مطرح نمایید
و شما باید به شهادت شهود و معرفی پدر و مادر
واقعی فرزند خوانده ،
و اقرار پدر و مادر حقیقی فرزند خوانده ، ادعای خود را اثبات نمایید و