مشاوره حقوقی رایگان - تحویل سند مالکیت از شریک متواری

سلام. سه نفر یه ملک مشاعی رو شریک هستم که یکی از انها که سازنده ملک بود بدلیل عدم انجام تعهدات و شکایت دو شریک دیگر متواری شده و سند ملک دست اون اقاست حالا ما که اداره ثبت میخوایم سند دفترچه ای رو بصورت تگ برگ بگیریم اداره ثبت میگن همه شرکا باید باشن و از طرفی ما دو با انتقال اجرایی از سهم سارنده به خودمون انتقال دادیم اداره ثبت میگه از دادگاه نامه بیارید تا بتونید المثنی بگیرید مراحل کار دادگاه رو لطفا راهنمایی میفرمایید که حقوقیه کیفریه چه وضعیتی داره ؟
ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مراحل کار متعدد و مختلف است از طریق قسمت های دیگر سایت اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد