مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت محصول فروخته شده و عدم پاسخگویی پشتیبانی فروشگاه اینترنتی

سلام وقت بخیر ، بنده چند ماه پیش با یک پیج آموزش دوره های برنامه نویسی در 6 ماه و وعده های درآمد های بالا ده میلیون تومان و دارای پشتیبانی 24 ساعته آشنا شدم و طی دیدن تبلیغات متعدد و ویدیوها اقدام به خریداری دوره آموزشی خصوصی کردم (مبلغ 4.500.000 تومان )
بعد از خرید دوره متوجه
کیفیت فوق العاده پایین آموزش ها (نویز ، سر و صدای سرکلاس و کیفیت کلی آموزشی)
، اختصاصی نبودن آموزش ( آموزش ها در کلاس درس دانشگاه ضبط شده بود )
، استفاده از مدرسان دیگر در دوره و سرسری ضبط کردن محتوای پوچ چند دقیقه ای ( به عنوان مثال مبحثی که نیاز به چند ساعت آموزش دارد در ده قسمت 1 دقیقه ای جمع آوری شده!!! ) شدم
و تماس با پشتیبانی موضوع رو مطرح کردم که با صحبت ها دادن امید که (شما موفق میشی و...) بنده رو مجبور به ادامه دوره کردن، بعد از گذشت دو ماه دوباره پشتیبانی پیام دادم و خواستار لغو دوره شدم که با عدم پاسخگویی صحیح مواجه شدم که مدام کیفیت و مشکلات رو توجیه میکردن و در روزهای بعد به طور کلی پاسخی به بنده ندادن
شکایتم رو در دفتر خدمات قضایی ثبت کردم ( کلیه مدارک شامل : عکس فیش واریز ، صحبت ها و چت های پشتیبانی و وبسایت و ویدیو های تبلیغاتی ایشان موجود هست )
میخواستم ببینم کاره بنده نتیجه ای داره ؟ میتونم حقم رو بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فروشگاه اینترنتی از نماد اعتماد الکترونیکی برخوردار است می توانید همین نماد شکایت خود را نسبت به فروشگاه مذکور اعلام نمایید