مشاوره حقوقی رایگان - سند مشاع مغازه

با سلام
حدود سه ماه پیش یک‌باب مغازه حدود 24 متر بصورت مبایعه نامه از آقایی خریدیم که خود ایشون هم سال قبل از یک شخص دیگری بصورت مبایعه نامه خریده بودند ، قرار بود دوماهه سند تک برگی بزنن ولی گویا بخاطر نگرفتن پایان کار نمیتونن سند تک برگی بزنن،
الان این آقایی که با ما مبایعه نامه نوشتن، میگن شما بیاید یه مبایعه نامه جدید با خود شخص اول بنویسید و بصورت سهم القدر از سند ایشون بصورت مشاعی بهتون واگذار کنن که البته دو مغازه در پایین و یک واحد مسکونی بالای این مغازه ها قرار گرفته، آیا اگر این‌ مبایعه نامه باطل و‌ یک مبایعه نامه جدید با شخص اول نوشته بشه مشکلی پیش نمیاد و‌ یا سند مشاع چطور باید نوشته بشه؟ ممنون ازتون که راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر با مالک اصلی قرارداد جدید می‌خواهید ببندید منعب از این حیث وجود نخواهد داشت و قرارداد قبلی باطل خواهد شد توصیه می‌شود در ارتباط با قرارداد جدیدی که با مالک اصلی منعقد می کنید فروشنده دوم که مغازه را به شما واگذار نموده نسبت به امضای ذیل قرارداد جدید نیز اقدام نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قرارداد خود را
باطل نکنید و قرارداد جدید منعقد ننمایید
و انتقال سند به صورت مشاعی ، مشکل خواهد داشت و ..