مشاوره حقوقی رایگان - تبصره 4صداوسیما

سلام
آیا نیروهای تبصره 4 سازمان صداو سیما که از سال گذشته از برنامه ای به قرارداد تبصره 4 یا کارگری تبدیل وضعیت شدیم شامل تبدیل وضعیت ایثارگران میشه یا نه؟ متاسفانه سازمان برا دور زدن قانون و تبدیل وضعیت نکردن این نیروها ، نیم سال دوم 1400قراردادمون رو فسخ و دوباره برنامه ای شدیم.بخدا قسم آه در بساط نداریم با این سازمان عریض و طویل فقط جا برای این نیروها نیست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید در دیوان عدالت شکایت خود را مطرح نمایی.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شرایط مشمولیت را دارا باشید و عدم اجرای طرح مذکور می تواند به دیوان عدالت اداری اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان مربوط به موضوع را پیگیری کنید.