مشاوره حقوقی رایگان - اجرای سفته

با سلام و وقت بخیر
فردی به من یک میلیارد و دویست بدهکار است و بنده از ایشان 12 سفته 100 میلیونی دارم و در سررسید سفته عندالمطالبه ذکر شده است. امضا و انگشت سفته در حضور شاهد صورت گرفته است. این شخص پاسخگو نیست و بنده میخوام شکایت کنم اما من جز سفته ها مدرک دیگری ندارم که ایشان به من بدهکار است. مدت زمان برای گرفتن حکم چنین موردی حدودا چقدر است؟ آیا از زمان شکایت من تا حکم گرفتن به بنده دیرکرد یا سود تعلق می‌گیرد؟ سوال دیگر اینکه به دلیل بالا بودن هزینه دادرسی و وکیل من میتونم فقط یک سفته 100 میلیونی اجرا بذارم و برای کل سفته ها حکم بگیرم؟ هزینه دادرسی برای کل یک میلیارد و دویست حدودا چقدر است؟ متشکرم

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام این یک موضوع فنی و تخصصی است جهت راهنمایی و بررسی مدارک از طریق دادراه تماس بگیرید تا راهکار حقوقی متناسب با موضوع شما پیشنهاد گردد

زینب قاسمی

زینب قاسمی :

استان :

سلام بررسی مدارک شما ضروری است از طریق داد راه تماس حاصل فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد