مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه

سلام. من یک خونه ای رو قولنامه ای خریدم که در آن مستاجر بود. الان اون که خونه رو به ما فروخته به تمام پول خود رسیده و رفته است. الان ما موندیم و مستاجر و بنگاه و مستاجر هم بلند نمیشود. خود ما هم مستاجر هستیم و تکلیف ما چی هست و چطوری و از چه راهی میتونیم برای حل این وضعیت اقدام کنیم و اینکه زمان مستاجر تمام شده. واینکه در اجاره نامه موجر و مستاجر که ما در آن نقشی نداریم به داوری فلان شخصی اشاره شده

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

از طریق دفاتر خدمات قصایی با اثبات نیاز شخصی درخواست تخلیه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما الان مالک هستید و به طرفیت مستاجر دادخواست تخلیه بدهیدچون زمان قرارداد تمام شده میتوانید دستورتخلیه فوری از شورا بگیرید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام باید دعوای خود را از طریق داوری حل و فصل کنید و اگر در دادگاه مطرح بشه قرار عدم استماع صادر میشه برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه حکم تخلیه بگیرید . در صورت نیاز به توضیح بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اثبات نیاز شخصی درخواست تخلیه نمایید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه شما قائم‌مقام مالک اصلی نسبت به تقدیم دادخواست تخلیه مستاجر اقدام نمایید و با توجه به مصوبه ستاد ملی کرونا و نیاز شخصی شما شورای حل اختلاف مکلف به تخلیه ملک خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعلام نیاز شخصی دادخواست تخلیه بدهید