مشاوره حقوقی رایگان - قرار جلب

سلام خسته نباشید بنده یک شکایت توامان داشتم که منجر به قرار وثیقه برای هر دو‌طرف شده که من وثیقه را تهیه کردم ولی طرف مقابل تهیه نکرده و الان برای ایشان حکم جلب صادر شده آیا این موضوع میتونه منجر به محکومیت طرف مقابل بشه ضمن اینکه ایشون هیچگونه شاهد و مدرکی به جز نامه پزشکی قانونی ندارند لطفا راهنمایی کنید و اینکه آیا ایشان بعد از دستگیری و بازداشت میتوانند در مورد پرونده مذکور تامین وثیقه کنند و پرونده به طی روال عای خود برگردد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص محکومیت رای لسته به نظر قاضی است و بر اسای دلایل و مدارک پرونده تصمیم میگیرد ولی برای نیاوردن وثیقه فعلا بازداشته تا وثیقه و یا قرار تامین کیفری دیگری صادر شود . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام ایشان تا زمان تودیع وثیقا بازداشت میشوند تا وثیقه معرفی نمایند و یا قرار دیگری صادر شود مانند کفالت و ...
در خصوص محکومیت تصمیم قاضی ملاک است که بر اساس مدارک موجود و رشحات پرونده رأی صادر می نماید البته لازم به ذکر است رأی صادره در مرحله بدوی قابل تجدید نظر خواهی است. جهت مشاوره کامل تر در صورت تمایل تماس بگیرید در خدمت شما بزرگوار هستم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که وثیقه معتبر معرفی نگردد در بازداشت باقی خواهند ماند