مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد حبس تعلیقی

سلام وقت شما بخیر ببخشید من یه سوال داشتم بنده یک سال حبس تعلیقی دارم با 12 ضربه شلاق با 1میلیون جریمه نقدی که به مدت یک سال معلق مانده این تعلیقی مربوط به مواد مخدر بوده. ولی الان یه پرونده سرقت دارم که بعد از دو دادگاه رای صادر شده به مدت 5 ماه حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق تعزیری
حالا سوال من این هست هنوز تعلیقی من تمام نشده این حبس تعزیری اومده آیا باید اول اون حبس تعلیقی را بکشم بعد تعزیری یا اون حبس تعلیقی روی این حبس نمیاد ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان مرتکب جرمی شود هر دو مجازات اجرا می شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر دو مجازات بدنبال هم برای شما اعمال میشود