مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند با صلح عمری

سلام خسته نباشید
پدر بزرگ من سال 89 صلح عمری نوشت که تمام اموالش بعد از فوت بین فرزندان تقسیم شود و فسخ صلح‌ نامه هم باید در حضور تمامی فرزندان باشد
یکی از فرزندان سال 92 به نحوی تمام اموال را با دو عدد مبایعه نامه بنام خودش زده
ایا با صلح نامه ای که داریم میتونیم اون مبایعه نامه را باطل کنیم ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر پدر بزرگ صلح را فسخ نکرده بله

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که مصالح در قید حیات است حق استفاده از منافع با مصالح میباشد و متصالح مالکیت غیر مستقر خواهد داشت لذا می توان مبایعه نامه ها را به استناد صلحنامه باطل نمود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر قبل فوت صلح نامه را فسخ نکرده باشد میتوانید مبایعه نامه را باطل کنید و علاوه بر این شکایت کیفری خود را مطرح کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر فسخ نشده باشد می توانید نسبت به ابطال اقدام نمایید