مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش ماشین

سلام
بنده یک خودرو اریو حدود 8ماه قبل گرفتم (یک ماشین صفر و مبلغی به عنوان مابه التفاوت در قبال خودرو آریو)، متاسفانه به مکانیک مراجعه نکردم و اعتماد کردم...بعد از مدت کوتاهی ماشین عیب کرد و بازهم متاسفانه اعتنا نذاشتم و ماشین رو با کسر قیمت اون چیزی که فکر میکردم فروختم، طرف بعد از تعویض پلاک ماشین رو برده چک کنن و حدود 20میلیون هزینه داشته...
الان سئوال بنده این هست؛ اگه بخوایم شکایت کنیم چه شرایطی داره؟ چون زمان گذشته (ناگفته نمونه فروشنده خودش یک قولنامه دستی نوشت و بنده هیچگونه دخل و تصرفی نداشتم،فقط اشتباهم این بود اعتماد کرد و متاسفانه انتقال سند رسمی هم انجام دادم) .... خلاصه کنم ماشین خرج داره به مبلغ بالا،تکلیف من و اون بنده خدا که ماشین رو‌گرفته چیه؟
خواهشا پاسخ جامعی بهم بدید

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

در مورد این موضوع خاص شما می‌بایست به محض مطلع شدن از خیار عیب استفاده کنید یا نسبت به دریافت ارش اقدام کنید