مشاوره حقوقی رایگان - فوت در اثر سکته

سلام، وقت بخیر پدر همسر من در یک ساختمان در حال ساخت کار میکرد که در اثر سکته قلبی در محیط کار خودش فوت کرده ، آیا میتوانیم از بیمه ساختمان برای دریافت دیه استفاده کنیم، لازم به ذکر ایشان بازنشسته بودن. در صورت امکان چه مدارکی نیاز داریم، با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اگر اثبات بشه که بر اثر اتفاقات که در ساختمان رخ داده سکته کرده آند مثلا صدای مهیب آهن خالی کردن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حادثه در حین انجام کار بوده قابل بررسی و قابل شکایت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کارشناس تأیید کند که بر اثر سکته فوت کرده نمی توانند از بیمه یا صاحب ملک دیه بگیرند.
بنابراین اگر مطمئن هستید که سکته کرده شکایت فایده ندارد.