مشاوره حقوقی رایگان - فوت در محل کار

سلام خدمت شما
پدر بنده سال 88 هنگام کار توی اداره ... از ساختمان سقوط کرد و فوت شد ... اون موقع تهدید شدیم که اگر شکایت کنیم حقوق مستمری ما قطع میشه و فقط دیه تعلق میگیره ؟ ایا حرفشون به جا و قانونی بوده یا اینکه فقط برای منصرف کردن ما بوده

بعد برا اینکه شکایت هم نکنیم قول دادند که یکی از اعضای پسر خانواده رو به جای پدرم سر کار ببرن ... ولی حالا زیر قولشون زدن و میگن که ما نیرو گرفتیم .... خواستم بدونم دست بنده به جایی بند هست و میتونم حقی که بهمون قول داده شده رو با مراجعه به مدیر کل استان بگیرم یا نه .... و اینکه دلیلی بر محکومیت اونها وجود داره ؟
با تشکر

پاسخ ها :

دیه فوت در حین کار فوت در حین کار