مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون 120 ارتش

با عرض سلام تو سنگر به علت آتش سوزی دست راست ساعد دچار اتش سوزي شدید شدم سال 70سرباز بودم شورا پزشکی 30درصد از کار افتادگی دادن کمیسیون 120 برام زده...... معلول حین انجام وظیفه....نیرو انسانی نزاجا نامه داد بهم برای بیمه تامین اجتماعی نیروهای مسلح شهر خودم آنجا گفتن غرامتی بهم میدن من دستم ... فلج شد نمیتونم کار بکنم باید چه بکنم حقوق وظیفه بهم بدن
....ممنونم از وکلای شریف....

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای دریافت بیمه از کار افتادگی اقدام کنید جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید