مشاوره حقوقی رایگان - عدم تخلیه ملک توسط مستاجر

بنده مالک منزلی مسکونی در شهرستان هستم که این ملک دو سال پیش توسط پدرم بدون اخذ وکالت رسمی ولی با رضایت شفاهی بنده به فردی در بگاه بصورت رسمی اجاره داده شده است؛ امسال که تصمیم بر تخلیه ملک نمودیم مستاجر، امروز و فردا میکند و اقدام به تخلیه نمی نماید در ضمن قرارداد پارسال بصورت شفاهی با مستاجر تمدید شده و مکتوب نشده است! از طرفی بنده بعنوان مالک، خودم در شهر دیگری مستاجر هستم؛ می خواستم ببینم با توجه به موارد فوق که در اثر سهل انگاری، قرارداد پارسال بصورت کتبی تمدید نشده و همچنین پدرم دارای وکالتنامه رسمی از بنده نیست، امکان شکایت و گرفتن حکم تخلیه کی باشد؟ در ضمن ظاهرا مستاجر با ایجاد تغییر در ساختمان و اضافه کردن یک درب به ساختمان، اقدام به فعالیت عمده فروشی نیز می نماید؛ ممنون میشم که در این ارتباط راهنمایی کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید نیاز شخصی خود را اثبات نمایید و مستاجر اجازه این کار را نداشتند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید حکم تخلیه بگیرید