مشاوره حقوقی رایگان - برخورد با کسانیکه به حریم خصوصی افراد سرک می کشند

در بین همکاران خانمی است که از موقعیت و باند قوی که دارد به اشکال مختلف در حریم خصوصی افراد سرک کشیده و همه نوع فضولی میکند از شنود تلفن گرفته تا نشر اکاذیب و انواع تهمتها با توجه به اینک به خاطر پارتی قوی که داره کسی حاضر به شهادت بر علیه او نمیشه راه حل چیست

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

باسلام نیاز مدارک و ادله معتبر مبنی بر اینکه ایشان این اعمال رو انجام میدهند می باشد بنابراین باید برای تمامی این موارد مدارک مستدل داشته باشید و اینکه سرک کشیدن دارای مجازات قانونی نمی باشد ولیکن اگر نشر اکاذیت داری مدارک مکتوب باشد می توانید اقدام به طرح شکایت نمایید در غیر اینصورت به دلیل عدم حضور شهود و نداشتن مدارک شکایت شما با منع تعقیب مواجهه می شود.

یک وکیل

سلام " اثبات هر اتهام وارده یا عمل مجرمانه مستلزم اثبات آن از طریق ادله اثبات دعوی کیفری است وگرنه طبق اصل 37 قانون اساسی اصل بر برائت افراد است مگر خلافش به اثبات برسد . منظور و شرایط شما را دقیقا در سوال مطروحه درک می کنم لذا با توجه به فرض سوال توصیه می کنم عقوبتش را به خدا واگذار نمائید که او همانا بهترین قاضی است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما از ما جه می خواهید؟یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
در خصوص هر اتهامی شما نیاز به ارایه دلایل قوی دارید تا بتوانید انرا اثبات نمایید که وجود شاهد یکی از این دلایل است در صورتیکه غیر از شاهد دلیل محکم دیگری دارید میتوانید ادام به طرح شکایت نمایید در غیر اینصورت شکایت شما نتیجه ای در بر نخواهد داشت

یک وکیل

با سلام این موارد واقعا بدون مدرک و ادله قابل اثبات نیست پس بهتر است از ایشان دوری گزینی کنید تا شرایط برای شما قابل تحمل شود.