مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مخفی توسط همسایه

با سلام. ما یه همسایه داریم که آقای متاهل 60 ساله هستن، این خانواده لاابالی، مردم آزار، بیکار، معتاد و فضول و... هستن. ما خانواده آبروداری هستیم که طی این مدتی که با این خانواده همسایه شدیم بسیار باعث آزار و اذیت ما شدن. منزل ما ویلایی است و منزل این آقا دقیقا روبرو منزل ما واقع شده و دوطبقه با پنجره های رفلکس و به صورت درب از ساختمان هست و به حیاط و درب ورود و خروج منزل ما کاملا اشراف داره. مدتی هست مشاهده کردیم که این آقا پشت پنجره طبقه دوم به صورت مخفیانه دوربین مداربسته نصب کرده.ما حیاط کامل با پرده،درخت و بلوک سیمانی پوشاندیم به طوری که دید دوربین به حداقل رسیده اما بلاخره درب ورود و خروج منزل ما در مقابل دوربین قرار گرفته است و این آقا هم چون مشاهده کرده که ما در حال پوشاندن حیاط هستیم دوربین عقب تر قرار داده به طوریکه در حال حاضر دوربین برای ما قابل مشاهده نیست و هیچ مدرکی از وجود دوربین نداریم ولی از شواهد مطمئنیم که دوربین به صورت آنلاین فعال هست. لذا خواهشمندم راهنمایی بفرمایید که نحوه برخورد صحیح با چنین معظلی به چه صورت می باشد. با تشکر از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما میتوانید اقامه دعوا نمایید ولی شما ابتدا باید دلیل داشته باشید تا بتوانید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید
و شما میتوانید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی داشته باشد می توانید شکایت کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
شما میتوانید شکایتی راطرح کنید.البته باید دلیل برای ارائه داشته باشی از شاهد هم میتوانی استفاده کنی.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اگر دلایل کافی از جمله دو نفر شاهد مرد دارید اقامه دعوا کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان مزاحمت و نقض حریم خصوصی با ادله و مدرک و شهادت شهود قابل شکایتداست.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید طرح دعوای مناسب انجام دهید