مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ناجا

با سلام من سرباز ارتش هستم و در استخدامی نیروی انتظامی شرکت کردم و تمام مراحل گزینش از جمله معاینات پزشکی و مصاحبه ها و تست ورزش و ... همه رو قبول شدم اما حین خدمت سربازی به علت بیماری پدر و مادرم مجبور شدم خدمت رو حدود یک سال رها کنم و خرج پدرو مادرم را بدهم و الان دوباره به خدمت برگشتم به صورت خود معرف و دادسرای نظام من را بخشید و یک روز هم اضافه خدمت برایم لحاظ نکرد به خاطر این نیروی انتظامی کمیسیون من را منفی کرده میخواستم بدونم میتونم درستش کنم امیدی دارم که بتونم برم تو نیروی انتظامی در ضمن الان به خدمتم برگشتم و در حال خدمت هستم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اعتراض خود را با دلایل خود به مرجع مربوطه ارسال نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض خود را به مرجع مربوطه ارائه دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعتراض خود را به مرجع مربوطه ارائه دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام دلایل اعتراضی خود را به مرجع مذکور ارائه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میتوانید در دیوان عدالت شکایت نمایید و