مشاوره حقوقی رایگان - سفر به خارج از کشور

سلام ببخشید من یک بار سابقه رفتن به خارج از کشور (ترکیه) برای تفریح به مدت یک هفته را دارم آیا در استخدامی ناجا تاثیر دارد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم در خصوص استخدام یک مواردی شامل امتیازات می باشد به این صورت نیز صرفاً به یک مورد استفاده شود موارد مختلفی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر در گزینش شما موثر است ولی به تنهایی ایجاد مشکل نمی کند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام در صورت نداشتن مشکل یا مورد خاصی منعی ندارد

یک وکیل :

با سلام
خیر هیچ مشکلی ایجاد نخواهد نمود.