مشاوره حقوقی رایگان - شرایط ازدواج

سلام ایا برای ازدواج توی شرایط ضمن‌ عقد هرچیزی میتونیم ذکر کنیم ؟
مثلا میشه که اجازه صیغه موقت یا دائم و ازدواج دوم برای مرد منع بشه مگر ب اختیار همسر اول و مرد فقط حق طلاق رو در صورت شرایط طلاق داشته باشه و تا زمانی که اون خانم همسرش هست حق صیغه هیچ خانمی رو نداشته باشه ؟؟و قید کنیم که اگه چنین کاری کنه جرم خیانت مرد براش اجرا بشه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

خیر نمی شود
جهت اطمینان از اینکه اقدام به چنین کاری نکند وکالت در طلاق بگیرید و مهریه بیشتری تعیین کنید.