مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال بعد از طلاق

وقت بخیر. من و زنم داریم جدا میشیم پول پیش منزل اجاره ای در سالیان متوالی را که به نام من بوده در آخرین اجاره نامه بعلت فقدان مدارک بنام همسرم اجاره کردیم در صورت طلاق تکلیف مبلغ ودیعه چه میشود با توجه به اینکه تا کنون قراردادها بنام من بوده میتوانم ادعایی داشته باشم ؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ودیه به کسی تعلق دارد که بنام او اجاره ثبت شده است مگر اینکه بتوانید با ادله ادعای مالکیت خود را ثابت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مبلغ رهن منزل اجاره ای ، متعلق به همسر شما خواهد بود مگر شما ثابت نمایید که شما پول را به ایشان قرض داده اید یا

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آنچه ملاک مناط اعتبار است قرارداد است و در وضعیت فعلی ودیعه متعلق به همسر شماست اگر شما خلاف آن را اثبات نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات موضوع می توانید مطالبه کنید.