مشاوره حقوقی رایگان - باطل کردن شناسنامه

سلام شوهر من یک خانم صیغه کرده و اون خانم باردار شده و ماه های اوایل بارداری را پنهان کرده که نخواد بچه را سقط کنه و بعد از بدنیا اومدن بچه شوهرم با زندگی اولش تهدید کرده که اگر شناسنامه نگیری به زنت میگم و شناسنامه گرفته شوهرم اون بچه را نمیخواد و الان میخواد اون شناسنامه را که به اسم خودش گرفته باطل کنه و در ضمن اسم بچه داخل شناسنامه شوهرم نیست میشه شناسنامه را باطل کنه راه قانونی داره؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خير امكان ابطال شناسنامه وجود نداره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیرررر
مسئولیت این بچه برای همیشه بر عهده پدرش میباشد و پدر مکلف است که نفقه بچه را بدهد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به هیچ عنوان نمی تواند شناسنامه را باطل کند و بچه ای که از زن صیغه متولد شده از شوهر شما مکلف است نفقه بچه را پرداخت کند و اگر فرزند و زوجیت با زن صیغه را انکار کند تحت شرایطی مجازات خواهد شد.