مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت

با سلام.پرسش را بدون مقدمه آغاز می کنم.
1_آیا وصیت نامه دست نوشت با امضا دو شاهد مرد قابلیت تنفیذ دارد؟
2_قطعه زمینی متعلق است به ش سند اصلاحات اراضی دارد به خواهر خود بعنوان ارث پدرشان میدهد نام خواهر م است شوهر م بنام ع است در سال 1353ع اقدام به ساخت منزل و تعداد مغازه تجاری می کنند سال1359م فوت می کند حاصل این زندگی تعداد 6فرزند است یعنی 2پسر4دختر ع مجددا با شخصی بنام م ازدواج می کند با مهریه معلوم 60هزار تومان حاصل این ازدواج تعداد 5فرزند 2پسر4دختر است پس معلوم شد ع در مجموع 4فرزند پسر و فرزندانشان دختر است. ع در زمان حیات به یکی از فرزندان خود بنام ع.ر. یکصد متر زمین میدهد که ع.ر. اقدام به محصور شدن صد مکررا انجام میدهد. و بعضا نیز ع یک باب مغازه را بعنوان مهریه به م میدهد و در وصیت نامه نیز در خصوص یکصد متر پیک باب مغازه نیز توضیح داده است. از آنجاییکه زمینه فوق العمر در سند اصلاحات اراضی بنام ش ثبت دارد و م(همسر اول) هیچگونه سند انتقال بنام خود ندارد ولی ع نیز کلیه پروانه های ساخت منزل واحدهای تجاری را بنام خود سابقه قرار داده است. اما ع.ر. فرزند م(همسر اول) پس از فوت م(همسر اول) در زمان حیات ش سند هبه نامه تنظیم می کند و کل زمین م(همسر اول) را بنام خود در سند هبه نامه عادی منتقل کرده و تعداد دو شاهد نیز در این سند عادی بعنوان گواه و شهادت امضا نموده اند شواهدی در حیات هستند اما ش فوت نموده است. از سوی دیگر ع از همین زمین سیصد متر را بنام دیگر وراث الف فرزند م(همسر اول) کرده است. با توضیح فوق آیا در زمان تنظیم مالیات بر ارث آیا نیاز به اموال غیر منقول متوفی است در حالیکه کل زمینی که وراث در آن زندگی می کنند در سند هبه نامه بنام ع.ر. است. از آنجاییکه طبق ق ثبت سند هبه نامه و صلح نامه الزاما در دفتر خانه به ثبت برسد تا اعتبار قانونی داشته باشد و این مهم انجام نشده است. پس چه باید کرد؟ آیا اینجانب در هنگام تنظیم دادخواست باید از مالکیت چند باب مغازه و منزل در ملک مادرم پدرم ساخته است آنها را با مالکیت بنام ع اعلام کنم یا خیر!؟ ممنون می شم راهنمایی کنید هر چند پیچیده است. تشکر آیا الزام به تنظیم سند رسمی پرنفوذ هبه نامه بیطرفیت وراث ش، وجه قانونی دارد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم .سوالات شما مستلزم جلسه حض.ری است.یاالله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وصیت نامه دست نویس با امضای دو نفر قابلیت تنفیذ دارد. اگر وصیت راجبه اموال باشد ثلت ان نافذ است. در مورد سوال بعدی مشاوره حضوری لازم است

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
همانطور که خود شما فرمودید موضوع شما پیچیده بوده و نیاز به بررسی دارد لذا در صورت تمایل با اینجانب تماس تا در ملاقات حضوری موضوع بررسی و نتیجه اعلام گردد

پرسشگر :

با تشکر امروز متوجه شدم گویا دوسال قبل گواهی حصر وراثت صادر شده است اما یک نکته مهم قابل توجه.است. عبارتست از اینکه یک قطعه زمین بمتراژصدمتر متعلق به احدی از وراث متوفی علی اکبر وسيصد متر زمین متعلق به همسر اول متوفی علی اکبر در هنگام.معرفی اموال ماترکه غیر منقول متوفی علی اکبر تقویم شده است ودر هنگام نشر در آگهی های نوبتی در جراید مدعی یان دو قطعه بی اطلاع بودند ومدت اعتراض نیز گذشته است. اکنون چه راهنمایی می شود انجام.داد؟ ممنون

یک وکیل

سلام" سؤالات شما مفصل است و خواندنش و ارائه پاسخش از حوصله این بحث خارج است . توصیه می شود جهت دریافت پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل مشاوره حضوری بگیرید .

یک وکیل

مشاوره حضوری پیشنهاد می گردد

پرسشگر :

با تشکر از پاسخهایی داده شده ممنون در شهرستان چالوس اقامت دارم.وبهتر آنست وکیل منتخب از این شهرستان باشد. کسی را سراغ دارید لطفا معرفی کنید ممنون

یک وکیل

با سلام پاسخ شما در سوال دیگر پاسخ داده شده است.