مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی متوفی و مفقودی مدارک

با سلام
پدربزرگ من تقریبا 40 سال پیش فوت کردن تا همین 10 سال پیش حقوق بازنشستگی ایشون رو داییم که بیمار بود دریافت میکرد . داییم هم فوت کرد. و الان 5 ساله که پدر من فوت کرده به من گفتن حقوق بازنشستگی پدربزرگم به مادرم تعلق میگیره. آیا درسته؟
و اگر جواب مثبت هست تمام مدارک پدربزرگم از جمله گواهی فوت و برگه انحصار وراثت و ... مفقود شدن. من چطوری و از چه روشی باید برای تعلق گرفتن حقوق پدربزرگم به مادرم اقدام کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مادرتان از جایی مستعمری نمیگیرد بله میتواند اقدام کند مدارک رااز شورای حل اختلاف بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی مادر شما فاقد شغل و درآمد و مجرد می‌باشد می‌توانند نسبت به برقراری مستمری اقدام کند

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت مجرد بودن میتواند نسبت به برقراری مستمر اقدام کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مستمری پدر ،
به دختر ، فاقد شغل و فاقد پرداخت بیمه تعلق خواهد گرفت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله مادرتان می تواند اقدام کند.مدارک را از شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی بخواهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بله مادرتان می تواند اقدام کند مدارک را از شورای حل اختلاف محل اقامت متوفی بگیرید