مشاوره حقوقی رایگان - ارسال لیست بیمه ماهانه بدون پرداخت هزینه لیست ماه قبل

با سلام و وقت بخیر. شرکت ما در شهریور ماه بعلت عدم پرداخت حق بیمه در مرداد ماه قادر به ارسال لیست از طریق سایت نمیباشد. طبق مقررات باید لیست را با سی دی تحویل اداره بیمه نماییم . و طبق گفته مسئول مربوطه نباید در لیستی که با سی دی تحویل داده میشود تغییراتی وجود داشته باشد ( اعم از ترک کار و شروع بکار ) . مشکلی که این ماه با آن مواجه هستیم مراجعه بازرس به شرکت و افزودن نفرات جدید به لیست شرکت ( شروع بکار اول شهریور ) میباشد. سوالی که داشتم اینه که آیا بعلت رد نکردن اسم نفرات جدید در لیست جریمه خواهیم شد؟ و همچنین تکلیف بیمه نفرات جدید چه میشود. با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه سوال بفرمایید