مشاوره حقوقی رایگان - فرزندخواندگی

باسلام بنده دختری 24 ساله هستم که در سن 16 سالگی به من گفته شده که توسط خانواده ام در 5 روزگی از شیرخوارگاه مادر به فرزندی گرفته شده ام . پدر خوانده ام در سن 9 سالگی من وفات نمودند و مادرخوانده ام در 19 سالگی من ازدواج کردند و مرا رها کردند ، در حال حاضر تنها زندگی میکنم و زندگی بدون خانواده به شدت سخت می باشد ، همان زمان که این موضوع با من مطرح شد به همراه مادرخوانده ام به شیرخوارگاه مراجعه نمودم اما ابراز داشتند که پرونده ای از من موجود نیست ، من فکر میکنم این موضوع حقیقت نداشت زیرا مادرخوانده و پدرخوانده من هر دو کارمند بهزیستی بودند و در آن زمان مادرخوانده ام به من وابسته بود و ترس از دست دادن داشت در نتیجه با همکاران سابق خود صحبت کرده بود که اطلاعاتی به من ندهند ، در آن زمان تنها چیزی ک به من گفته شد این بود ک من رها شده بودم و اطلاعاتی از من ندارند ، هنگامی ک توسط مادرخوانده ام رها شدم از طریق بهزیستی شماره پرونده ام به من داده شد اما اطلاعاتی در آن پرونده به جز اندازه دور سرم و اسمی ک در شیرخوارگاه مرا به آن نام صدا می‌زدند و برگه تعهد فرزند خواندگی ک توسط مادرخوانده و پدرخوانده ام تکمیل شده بود نبود ، من از این موضوع اطمینان ندارم شاید هم وجود داشته اما اطلاعاتی به من داده نشد . مجددا دو سال بعد با شیرخوارگاه صحبت کردم و اذعان داشتند که در صورتی رها شده باشم هیچ راهی برای پیدا کردن خانواده واقعیم ندارم . بسیار ناامید هستم ، زندگی کردن با انبوهی سوال در ذهن مانند دویدن در یک تونل تاریک است . خواهشمندم راهی جلوی پای من بگذارید که بتوانم خانواده اصلیم را پیدا کنم . مجددا به شیرخوارگاه مراجعه کردم اما بازهم پرونده ای به نام من وجود نداشت. از طریق اطلاعات یا آگاهی میتوان اطلاعاتی پیدا کرد ؟ لطفا راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید