مشاوره حقوقی رایگان - رجیستر

ایا در ورودی سیرانبند فقط سریال گوشی می خواهد یا خود گوشی نیز؟

پاسخ ها :

رجیستری گوشی

سوالات مرتبط

رجیستری گوشی
سلام من یک گوشی مسافری دارم که در گمرک ثبت شده اما الان نمیتونم رجیستر کنم چون شماره ای از صاحبش در ایران وجود ندارد البته تمام اطلاعات شخصیش موجوده....
ریجیستری گوشی ایفون
سلام اگر شخصی برای من گوشی موبایل از خارج بفرسته به ایران مثلا ایفون 13 چگونه باید ریجیستری بشه که تو ایران استفاده کنم و هزینه بابت گمرک و ریجیستری گوشی ایفون 13 هم بگید ممنون میشم...
توقیف اموال
سلام وقتتون بخیر یه مبلغی ازم کلاهبرداری شده الان موفق شدم با شکایت حقوقی طرف رو محکوم کنم ولی اعسار زده و دادگاه هم قبول کرده اعسارشو میخوام بدونم چطور میشه فهمید چه مدل گوشی هایی به اسمش رجیستری شده...
سیم کارت و رجیستری تلفن همراه
با سلام. من حدود 8 سال پیش یه سیم کارت اعتباری از دوستم در ازای مبلغ 5000 هزار تومان گرفتم که دوستم هم از پدرش گرفته بود و پدرش هم از بقالی سر کوچه گرفته بود. من این سیم کارت رو تو تمام این سالها به ن...
خرید گوشی
سلام خسته نباشید ببخشید اگر گوشی خریداری شده ریجستر نبود و کلاهبرداری شده بود از چه راهی میشه شکایت کرد ؟...